Festival- concurs de dans pentru micuții Oltului, la Balș

238

11 aprilie- 19 mai este perioada în care micuții Oltului pot arăta cât de talentați sunt în cadrul unui concurs destinat exclusiv lor. Grădinița cu Program Normal „Ion Creangă “ Balș va organiza pe 31 mai Festivalul-concurs „Micii artiști pe ritmuri de dans”.

Postura corporală, sincronizarea paşilor de dans cu muzica, mişcarea, gestica, ritmul dansului, costumaţia, creaţie coregrafică și impresia artistică sunt criteriile după care juriul Festivalului -concurs „Micii artiști pe ritmuri de dans“ inițiat de Grădinița cu Program Normal „Ion Creangă “ Balș, va puncta evoluția micuților. Festivalul este adresat doar preşcolarilor, de grupă mijlocie și mare, care pot participa în perechi sau în grup .

Concursul are o singură secţiune: ,,Artă coregrafică”, ce cuprinde următoarele genuri: dans modern, dans popular stilizat (etno), majorete, dans popular, gimnastică ritmică (cu şi fără obiecte),  dans de caracter (țigănesc, dansuri ale altor țări), dans de societate (standard şi latino) și dans tematic.

Nu se percepe taxă de participare.