FOTO/VIDEO Sute de copii, în vizită la salvatori

66

Peste 200 de școlari au trecut astăzi pragul ISU Olt, în dorința de a afla mai multe despre modalitățile și mijloacele de intervenție ale salvatorilor olteni. Acțiunea a fost organizată în cadrul programului „Școala Altfel”.

Peste 200 de copii de la școlile din municipiul Slatina și comuna Curtișoara au vizitat astăzi Detașamentul de Pompieri Slatina.Copiilor le-au fost prezentate autospecialele și accesoriile cu care pompierii intervin în diverse situații de urgență și au vizionat mai multe clipuri cu sfaturi preventive. Activitățile au fost organizate în contextul desfășurării în unitățile de învățământ a programului „Școala Altfel".

Publié par ISU „Matei Basarab” Olt – www.isuolt.ro sur mercredi 28 mars 2018

Pompierii slătineni au avut astăzi oaspeți curioși, care i-au descusut și inspectat. Curioși, peste 200 de copii de la școlile din municipiul Slatina și comuna Curtișoara au vizitat Detașamentul de Pompieri Slatina din cadrul ISU Olt.

Copiilor le-au fost prezentate autospecialele și accesoriile cu care pompierii intervin în diverse situații de urgență și au vizionat mai multe clipuri cu sfaturi preventive. Activitățile au fost organizate în contextul desfășurării în unitățile de învățământ a programului „Școala Altfel”.”, declară Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.