Robotica CNRG, pe locul 12 la First Tech Challenge Romania

85

Echipa creatorilor de roboți care au reprezentat Oltul la Campionatul Național de Robotică pentru licee, Robotica CNRG, a terminat competiția pe locul 12.

Despre echipa CNRG:

https://realitateaoltului.ro/2018/03/07/creatorii-de-roboti-din-slatina-au-nevoie-de-sponsori-participa-la-cea-mai-mare-competitie-de-robotica-din-tara/

Peste 1200 de liceeni talentați, cei mai buni în domeniul roboticii pe plan național, s-au întrecut în acest weekend la Sala Palatului din București. Printre ei, și 11 puști talentați din Olt.

Clasată printre primele 15 echipe la Regionalul First Tech Challenge Romania pe 11 martie, echipa Robotica CNRG a intrat cu emoții și speranțe în competiția națională ce a avut loc pe 24 și 25 martie.

 

După prima de zi de competiție, destinată meciurilor de calificare, oltenii s-au clasat pe locul 15 din 46 în Diviza Vlaicu, un rezultat deosebit pentru prima participare la concurs. “Victorie memorabilă în ultimul meci! Avem 4 victorii și 2 înfrângeri. Urcăm în clasament și posibil să intrăm în semifinale. Succes Robotica CNRG! Succes Slatina! “, anunțau ei ieri.

La final, echipa Robotica CNRG a terminat pe locul 12.