GALERIE FOTO Tinerii din Caracal morţi în accidentul din Olanda au fost repatriaţi. EI vor fi înmormântaţi mâine

925

Cosmin Zâmbrea, Adina şi Aurel Soreanu, tinerii din Caracal care şi-au pierdut viaţa în groaznicul accident rutier din Olanda au fost repatriaţi. El au ajuns la Caracal în cursul nopţii trecute şi vor fi înmormântaţi mâine. Cosmin Zîmbrea şi Adina Soreanu vor fi îngropaţi la Caracal, iar soţul Adinei îşi va dormi somnul de veci în cimitirul din Redişoara, localitatea natală.

Ambasada României la Haga şi Ambasada Olandei la Bucureşti se vor ocupa de înmormântarea tinerilor.

 


Cinci români au murit, iar alţi trei au fost răniţi, într-un grav accident rutier petrecut săptămâna trecută în Olanda. Printre persoanele decedate sunt şi trei caracaleni, iar prietena Cosmin, Andreea Ruxandra, tot din Caracal, se numără printre răniţi. Cele opt victime erau angajaţi ai carmangeriei Van Rooi Meat. Accidentul a avut loc la scurt timp de la ieşirea acestora din tură.

Accidentul s-a produs pe fondul unei depăşiri riscante a microbuyului în care se aflau românii. Microbuzul a pătruns pe contrasens şi a fost izbit în plin de un camion de la salubritate. Microbuzul în care se aflau românii era condus de Aurel Soreanu.