Filmul unei urmăriri ca-n filme. Un tânăr a fost prins după ce a făcut armonică mai multe maşini

595

Poliţiştii au încătuşat, cu puţin timp în urmă, doi tineri care, aflaţi într-o maşină,  au încercat să scape de oamenii legii, refuzând să oprească la semnalul lor. Înainte de a reuşi să-i imobilizeze, tinerii au fost urmăriţi de mai multe echipaje de poliţie pe străzile din municipiu, timp în care au făcut armonică mai multe autoturisme. Tânărul aflat la volan nu deţinea permis de conducere.

Un tânăr de 22 de ani din Slatina a decis să iasă în oraş împreună cu un amic. Deşi ştia că nu are permis, el a luat maşina familiei şi dus a fost. La un moment dat s-a trezit cu un echipaj de poliţie care-i făcea semn să tragă pe dreapta. Pentru că nu deţinea permis, tânărul a accelerat în loc să oprească. Incidentul a fost raportat la dispecera şi astfel pe urmele autoturismului în care se aflau tinerii au plecat mai multe echipaje. A început astfel  urmărire ca-n filmea care a durat câteva minute bune. După ce a lovit mai multe maşini în încercarea de a scăpa de poliţişti, pe strada Arcului, autoturismul urmărit a fost blocat şi ocupanţii lui au fost încătuşaţi.
În urma legitimării tinerilor, oamenii legii au aflat că şoferul nu deţinea permis.
Pe numele tânărului a fost deschis dosar penal pentru conducere fără permis şi distrugere din culpă. Rămâne de văzut dacă acestuia îi vor fi aduse şi alte acuzaţii.

 

 

.