A plouat cu ʺsteleʺ la Olt: peste o sută de avansări în grad, de Ziua Poliției

344

Cu prilejul aniversării a 196 de ani de atestare documentară a Poliţiei Române Moderne, IPJ Olt a avansat în grad 107 polițiști. Sportivii din cadrul poliției oltene s-au întrecut la Cupa Poliției 2018.

49 de ofițeri olteni și 58 de agenți au fost astăzi avansați în grad de către IPJ Olt, de Ziua Poliției Române. Astfel, 10 comisari de poliție au fost înaintați la gradul de comisar șef de poliție, 23 de subcomisari de poliție au fost avansați la gradul de comisar de poliție, 4 inspectori principali la gradul de subcomisar, 7 inspectori la gradul de inspector principal și 5 subinspectori au fost promovați la gradul de inspector de poliție.

Totodată, pentru a marca acest moment, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județan Olt a fost organizată Cupa Poliției 2018, mai mulți polițiști întrecându-se la diverse competiții sportive: fotbal de sală, tenis de câmp, tenis de masă, tir etc.

ʺÎn urma acestor competiții, câștigătorii au fost premiați de către vicepreședintele Asociației Sportive Dinamo Slatina, subcomisar de poliție Baicea Nicolae. Inspectoratul de Poliție Județean Olt îi felicită pe cei avansați cu această ocazie și le urează succes în activitate!ʺ, transmite IPJ Olt.