Bărbat prins cu bani scoși la xerox și colorați cu carioci. A vrut să achite cumpărăturile cu banii falși

217

Un bărbat în vârstă de 50 de ani din județul Vrancea a fost prins de jandarmi și dat pe mâna poliției după ce a fost descoperit cu bani falși pe care voia să îi folosească la achitarea cumpărăturilor.

Bărbatul a aruncat pe jos 9 bancnote de 200 lei când a observat că a fost reperat de jandarmii care și-au dat seama că banii sunt falși.

Întrebat despre provenienţa banilor, vrânceanul le-a dezvăluit jandarmilor că în urmă cu o lună a făcut mai multe copii xerox după o bancnotă de 200 lei venindu-i ideea de a merge la piaţă la Dumbrăveni pentru a face cumpărături.

”O patrulă din Cadrul Jandarmeriei Vrancea, în timp ce desfăşura activităţi specifice pe raza com. Dumbrăveni, a fost sesizată de către o persoana cu privire la faptul că, un bărbat de aproximativ 50 de ani încearcă să cumpere produse alimentare din târgul Dumbrăveni cu bancnote de 200 lei ce par a fi contrafăcute. În momentul interceptării persoana a aruncat pe jos 9 bancnote de 200 lei. Fiind întrebat de provenienţa celor 9 bancnote de 200 lei acesta a declarat faptul că ”în urmă cu o lună a făcut mai multe copii xerox după o bancnotă de 200 lei venindu-i ideea de a veni la piaţă la Dumbrăveni pentru a face cumpărături cu acestea”. Bunurile descoperite asupra persoanei au fost ridicate pentru continuarea verificărilor şi întocmirea actelor de sesizare”, susţin reprezentanţii Jandarmeriei Vrancea.