SCENE ȘOCANTE Un cadavru a fost aruncat dintr-o mașină. Poliția a început ancheta

286

Un tânăr a fost găsit mort, cu puţin timp în urmă, pe o stradă din municipiul Piteşti. Martorii care au sunat la 112 susţin că acesta ar fi fost aruncat dintr-un autoturism. Potrivit unor surse, este vorba despre angajatul unui circ, cunoscut pentru că ar fi consumator de etnobotanice. Deocamdată se știe dacă acesta era viu când a fost aruncat din mașină sau era, deja, mort, enigma urmând să fie desluşită de legişti.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, incidentul a avut loc în cartierul Trivale, ancheta fiind în desfăşurare.

„Am fost sesizaţi că un bărbat de 28 de ani se află pe stradă, decedat. Mai mulţi martori au declarat că a fost aruncat sau dat jos dintr-o maşină. Avem semnalmentele maşinii”, a declarat, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, inspectorul principal Mădălin Zamfir, pentru Agerpres.

Conform aceleiaşi surse, se efectuează cercetarea la faţa locului, iar în paralel poliţiştii aflaţi în stradă acţionează pentru identificarea autoturismului suspect.