A încercat să mituiască un  polițist în Slatina să nu-i ridice plăcuțele de înmatriculare

542

Prins pe raza municipiului Slatina fără asigurare și riscând să i se ridice plăcuțele cu numărul de înmatriculare, un șofer din Buftea s-a ales cu o acuzație de dare de mită după ce a încercat să plaseze 100 de lei în buzunarul unui polițist. Șoferul a fost plasat sub control judiciar.

Ieri după-amiază, procurori ai secţiei de urmărire penală din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, desemnaţi să instrumenteze cauze având ca obiect infracţiuni de corupţie şi asimilate acestora, au dispus luarea măsurii controlului judiciar faţă de un bărbat, în vârstă de 46 de ani domiciliat în Buftea, județul Ilfov, pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită.

„În fapt,  s-a reţinut că la data de 08.03.2018, inculpatul C.R.R. a fost oprit în trafic, pe raza mun. Slatina, de către un agent de poliţie din cadrul Biroului Rutier, iar în momentul în care i s-a comunicat că îi vor fi ridicate plăcuţele cu numărul de înmatriculare al autoturismului cu care se deplasa, întrucât nu avea o asigurare de răspundere civilă valabilă, a introdus o bancnotă de 100 lei, în buzunarul uniformei de serviciu a agentului de poliţie, acesta refuzând primirea banilor.”, arată un comunicat remis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt.

Șoferul în cauză se află sub control judiciar pe o durată de 60 de zile, respectiv până la data de 6 mai.