Accident rutier GRAV: un mort și doi răniți la Gura Padinii

1917

Șoferul unui autoturism și-a găsit sfârșitul într-un accident produs pe DN 54 A, localitatea Gura Padinii. Circulația a fost blocată o perioadă de timp, fiind nevoie de descarcerare. Două femei erau pasagere în autoturism, găsite de echipajele de intervenție în stare de conștiență, vor fi transportate la Spitalul Corabia.

Accident grav petrecut pe DN 54 A, între un autocamion și un autoturism. La fața locului, au intervenit SMURD Vișina, o autospecială cu accesorii pentru descarcerare de la garda Vișina și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță. Circulația a fost blocată circa un sfert de oră, iar în prezent circulația se desfășoară alternativ, pe un singur sens.

„Șoferul autoturismului a fost găsit decedat, cu leziuni la cap. În autoturism se mai aflau alte două persoane, femei, ambele conștiente. Șoferul autocamionului nu prezintă urme vizibile de traumă.”, a declarat sublocotenentul Alin Băsăşteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Șoferul autoturismului avea 32 de ani, din bucurești, una dintre pasagere 29 de ani, iar cealaltă 65 de ani. Femeia de 29 de ani prezenta traumatism facial, iar cealaltă  traumatism cranio0 cerebral acut deschis.