Laborator IT de Premium Porc pentru școala din Negreni

187

Grupul de companii ”Premium Porc” va inaugura mâine, 8 martie 2018, cu începere de la orele 11.00, laboratorul IT cu care a dotat Școala Gimnazială ”Ion Popescu Negreni” din satul Negreni, oraș Scornicești.

Facem precizarea că Premium Porc Negreni a reabilitat complet sala de clasă (rețele electrice, rețele termice, văruit etc) a mobilat și a utilat cu 16 PC-uri, smartboard, imprimantă, rețelistică si altele, laboratorul IT de la unitatea de învățământ în cadrul programului de investiții destinat susținerii educației din sat Negreni.

Investiția de aproximativ 17.000 Euro în laboratorul IT se alătură altor investiții derulate la Școala Gimnazială ”Ion Popescu Negreni” din satul Negreni, printre care amintim reabilitarea și dotarea completă a unei sălii de festivități a instituției de învățământ.

De asemenea, de cinci ani, grupul de companii Premium Porc organizează și în Județul Vrancea evenimentul ”Bursa Școlară” cu scopul de a promova în rândul elevilor valori precum spiritul de echipă sau antreprenoriatul. Acest eveniment are ca premiu cel mare dotarea școlii din care provine echipa câștigătoare cu un laborator IT.