Constantin Gaciu, propus pentru Top „Zece voci de zece”

147

Olteanul Constantin Gaciu se ia la „trântă” cu Constantin Lătărețu. Amândoi sunt propunerea săptămânii pentru a fi incluși în Topul „Zece voci de zece”, destinat artiștilor aflați la debut. Votul oltenilor îi poate purta vocea lui Gaciu, de data aceasta, pe valul undelor electromagnetice.

După ce a ajuns în finala celui mai mare concurs tv de talente din folclorul românesc, acum intră într-o altă competiție, la fel de ambițioasă, pe radio, destinată debutanţilor sau vocilor mai puţin cunoscute în drumul lor spre celebritate. Constantin Gaciu este propunerea acestei săptămâni pentru Topul „Zece voci de zece” de la Antena Satelor. El a intrat în competiție cu Constantin Lătărețu, votul ascultătorilor putând să-l plaseze în top cu piesa „La mândruța de la Olt”.

„Dragi prieteni, nu uitați şi astăzi am nevoie de voturile dumneavoastră. VOTAȚI la propuneri CONSTANTIN GACIU! Împreună tradiția neamului nostru românesc va fi nemuritoare. Mulțumesc din suflet tuturor pentru susținerea dumneavoastră. Puteți vota o singură dată pe fiecare zi până vineri, 9 martie. Împreună pătrundem în cel mai mare top de folclor din România „Zece voci de zece ” -Radio România Antena Satelor. Vă pup!!!”, este mesajul transmis de artist oltenilor pentru a-l susține.

Constantin Gaciu este câștigătorul ediției a șaptea și finalist al show-ului difuzat de televiziunea națională și prezentat de Iuliana Tudor „Vedeta Populară”, unde a reușit să impresioneze prin calitățile sale vocale  jurații Grigore Leşe, Mircea Dinescu, Laura Lavric, Constantin Enceanu şi realizatoarea TVR Elise Stan, dar și numeroși români (numai emisiunea difuzată în seara de Ajun atingând un vârf de audiență de 1.005.000 de români).

Constantin Gaciu poate fi votat să ajungă în top și apoi susținut pentru a ocupa un loc fruntaș la http://www.antenasatelor.ro/voteaza-melodia-preferata.html

 Pe aceeași temă:

Olteanul Gaciu, o VOCE de 100.000 lei. A ajuns în FINALĂ