VIDEO/Gândacii de la Spitalul Slatina, exterminați. Managerul Rotea a reacționat la sesizarea unui cetățean

954

44.000 de vizualizări și nu mai puțin de 999 de distribuiri a unui clip în care un cetățean arată cum mișună gândacii în salonul în care este internat tatăl său la Spitalul Județean Slatina au alarmat conducerea celei mai mari unități medicale din Olt. Managerul Rotea a luat măsuri de igienizare în 2 ore.

Reacție promptă a managerului SJU Slatina, Cătălin Rotea, la sesizarea unui cetățean nemulțumit de condițiile din salonul tatălui său. Omul a postat pe facebook un filmuleț în care arată cum mișună gândacii în încăperea unde oamenii vin să se însănătoșească, nu să se îmbolnăvească.

“Uitati oameni buni conditiile din Spitalul Judetean Slatina cum sta tatal meu dupa ce a platit peste 50 de ani C.A.S si asta nu e nimik sa nu va mai spun de personalul inganfat si incompetent ce este aici este o mica parte dar sunt nenorociri mari!!!Rog sa dati Distribuire toti prietenii mei din lista!!!ganditiva la viitor ca asa ceva nu se mai poate !!!”, a postat cetățeanul.

Uitati oameni buni conditiile din Spitalul Judetean Slatina cum sta tatal meu dupa ce a platit peste 50 de ani C.A.S si asta nu e nimik sa nu va mai spun de personalul inganfat si incompetent ce este aici este o mica parte dar sunt nenorociri mari!!!Rog sa dati Distribuire toti prietenii mei din lista!!!ganditiva la viitor ca asa ceva nu se mai poate !!!

Publié par Mihaita George Stroe sur dimanche 4 mars 2018

 

Filmarea  a devenit repede virală pe internet și a ajuns să fie vizualizată și de managerul Rotea, care a reacționat prompt.

“Vreau să vorbesc despre clipul video care sesiza existența unor insecte, într-o secție a spitalului și să-i mulțumesc persoanei care l-a publicat, pentru că, astfel, problema a fost rezolvată în maxim 2 ore de la postare, în saloanele de la etajul 5. Cu siguranță, suntem un spital departe de a fi perfect, dar în fiecare zi ne îmbunătățim activitatea și vom ajunge la standardele pe care toți locuitorii județului Olt și le doresc, prin investițile majore ce urmează a fi derulate. Cu siguranță, din cei 1800 de angajați ai Spitalului, vor exista momente când fiecare vom greși. Cu siguranță, în cele mai bine de 500 de spații ale Spitalului (saloane, camere de tratament, camere de gardă etc.) vor apărea imperfecțiuni, care vor fi remediate (nu peste noapte evident, dar vor fi remediate).”, a anunțat Rotea.

Mai mult, managerul solicită cetățenilor să sesizeze orice problemă sau nereguulă cu care se confruntă la Spitalul Slatina.  “Rugămintea pe care o adresez tuturor pacienților sau aparținătorilor, care ajung la SJU Slatina, este să ne ajute să ne îmbunătățim activitatea și dincolo de libertatea de exprimare a fiecăruia, în spațiul virtual sau în presă, să-mi comunice în mod direct problemele pe care le sesizează, pentru ca acestea să fie soluționate cu celeritate, în cazul în care nu au fost observate deja.  Contul meu Facebook este unul public, adresa mea de e-mail este: catalin.rotea@gmail.com, iar programul de audiențe pentru aparținători și pacienți este în fiecare miercuri, de la ora 10:00 la ora 13:00. Printr-o atitudine constructivă, deschisă și transparentă de ambele părți, putem aduce SJU Slatina la standardele pe care ni le dorim cu toții pentru familiile noastre.”, anunță Cătălin Rotea.