TRAGEDIE la spitalul din Slatina. Un infirmier a ucis o asistentă după care s-a sinucis

3411

În cursul nopţii, Un infirmier de la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina a înjunghiat mortal o asistentă, după care s-a sinucis. Ei au fost găsiţi de colegi într-o cameră. Se bănuieşte cei doi aveau o relaţie personală, iar gestul bărbatului ar fi fost unul din gelozie.

Tragedia a avut loc în jurul orei unu noaptea. Cei doi au fost găsiţi într-o baltă de sânge de către colegi. Ei au fost cei care au sunat la 112.

,,Am fost anunţat pe la ora 3 de ce s-a întâmplat. Femeia este o angajată veche, a fost şi asistent şef, iar despre el nu pot să vă dau vreo relaţie cu privire la timpul de când lucra acolo”, a declarat Cătălin Pătru, dir. medical SJU Slatina.

Procurorii au confirmat tragedia.

,,Noaptea trecută un infirmier al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina a  ucis cu mai multe lovituri de cuţit o colegă asistentă. Au fost trei lovituri de cuţit în zona gâtului şi 8 în yona hemitoracică dreaptă, după care s-a sinucis. Se pare că între bărbatul de 56 de ani şi femeia în vârstă de 46 ani era o relaţie de concubinaj neafişată dar cunoscută de colegi”, a declarat pentru Realitatea Oltului, Anca Anuţa, prim-procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt.

Stire in curs de actualizare.