Filmul crimei de la spitalul din Slatina

10919

Crima urmată de sinucidere a avut loc la puțin timp după miezul nopții în sala de tratament. Potrivit imaginilor de pe camerele de luat vederi, asistenta a intrat în cabinet la 1 fără 10 cu cafeaua în mana. La scurt timp in încăpere a intrat și infirmierul. Nimic nu bănuia ce avea să urmeze.

Până la producerea tragediei bărbatul a ieșit de mai multe ori din încăpere.La un moment dat unul dintre angajați a auzit un zgomot ce semăna cu un tipat de femeie și a încercat să intre în camera de tratament. Pentru că nu a reușit sa deschidă usa, aceasta fiind blocată, a alertat medicul de gardă, care a sunat la 112.

La fața locului au ajuns polițiștii și cei de la Inspectoratul de urgență. După ce au deblocat usa, salvatorii au parte de imagini terifiante. Cei doi erau morți iar încăperea era plină de sânge. Au fost anunțați procurorii care au demarat o ancheta in acest caz. Potrivit prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, bărbatul Ghenea Gheorghe i-a aplicat colegei sale, Ramona Cosmescu, cu care avea o relatie, 11 lovituri de cuțit, dintre care 3 în zona gatului, ce au condus la deces. Conștientizând ce s-a întâmplat, bărbatul care blocase ușa cu ajutorul patului de tratament a încercat să își taie venele. Pentru că tăieturile nu au fost puternice omul și-a înfipt cuțitul în zona gatului, afectând vasele importante de sânge și a murit instantaneu.