DRAMĂ O femeie a murit şi trei persoane au fost rănite grav într-un accident

435

O femeie şi-a pierdut viaţa, iar alte trei persoane, printre care un copil, au fost rănite, în urma unui accident rutier care a avut loc în această după-amiază, pe DN6, în apropierea localităţii Jupa, în judeţul Caraş- Severin. În evenimentul rutier au fost implicate un tir, un microbuz şi un autoturism.

În urma apelului la 112, la faţa locului s-au deplasat şi au intervenit: Detaşamentul Caransebeş cu 5 autospeciale ( 1 SMURD, 2 descarcerare, o autospecoială de stingere, o autospecială de primă intervenţie şi comandă) şi SAJ cu 3 ambulanţe, echipaje ale poliţiei.

Accidentul s-a produs după ce ”Un TIR a pătruns pe contrasens, neadaptând viteza la condiţiile de trafic, în curbă uşoară la dreapta si cu carosabil umed. A lovit un microbuz, după care şoferul a tras de volan, a rotit cabina cu lateralul şi în deplasare, lateralul cabinei şi al remorcii a lovit autoturismul”, a susţinut Dinu Nicorici, purtător de cuvânt al IPJ Caras- Severin.

În urma accidentului, o femeie a murit, o fetiţă este în comă, iar doi doi bărbaţi, printre care şoferul TIR-ului au fost răniţi.

„La volanul autoturismului era o femeie care din nefericire a decedat. Pasagerul din dreapta a suferit de asemenea leziuni şi a fost preluat de SAJ. În autoturism, în spate, se mai afla şi o fetiţă de 12-13 ani, preluată de SAJ, care acum este în comă. Două din cele patru victime au avut nevoie de descarcerare, şoferul tirului şi femeia de la volanul autoturismului”, au susţinut reprezentanţii ISU Caraş Severin.

Traficul în zonă este oprit şi s-au format coloane de maşini de patru kilometri, pe ambele sensuri.