CSM Slatina A ÎNVINS VICECAMPIOANA Dunărea Brăila cu 17-16. O victorie cât un obiectiv

263

CSM Slatina continuă să joace bine și să-și treacă în cont cele trei puncte puse în joc. Scăpate din zona fierbinte, handbalistele Victorinei Bora au luptat astăzi până la epuizare pentru a obține,în fața vicecampioanei Handbal Club Dunărea Brăila, victoria care să le apropie de obiectivul rămânerii în Liga Națională. Intrate pe teren fără prea multă energie, fapt văzut și pe teren și pe tabelă care a indicat 10 la 7 pentru brăilence, ele au reușit să se autodepășească după pauză, când au dat totul pentru victorie. Scor final 17 la 16, victoria fiind adusă de Ștefania Lazăr, în ultima secundă, dintr-o aruncare de la 7 metri.

CSM Slatina a obținut în meciul cu vicecampioana Dunărea Brăila, contând pentru etapa a 19-a, a doua victorie consecutivă, demonstrând că forma bună din ultimele meciuri nu este întâmplătoare. Victoria a fost obținută după un 7 metri înscris în ultima secundă de Ștefania Lazăr care este liderul incontestabil al handbalistelor slătinene. O contribuție importantă la obținerea scorului de pe tabela de marcaj a avut-o și portarul Lăcrămioara Stan, adusă în iarnă chiar de la Dunărea Brăila.

 

Întâlnirea dintre CSM Slatina și Dunărea Brăila, a fost una grea, cu două reprise diametral opuse. În prima repriză, oaspetele s-au instalat și au dominat jocul, intrând la pauză cu un avantaj de trei goluri-10 la 7, cealaltă dominate de handbalistele slătinene care nu doar că au recuperate diferența dar au și reușit să obțină victoria, scor final 17 la 16. O victorie muncită din greu, dar meritată, fetele Victrinei Bora luptând până la epuizare pentru ea. Supărarea înfrângerii în ultima secundă a permis staff-ului tehnic al brăilencelor să dea vina pe arbitraj.

 

Victoria obținută în dauna vicecampioanei Dunărea Brăila este una extrem de importantă pentru handbalistele slătinene pe care le scapă de foarte multe emoții legate de atingerea obiectivului. În plus, le crează confortul psihic de a aborda fiecare întâlnire care urmează de la egal la egal. Următorul joc al echipei slătinene va avea loc peste o săptămână, la Cluj, cu echipa locală.