Bucurie pentru microbiști! Meciul dintre Universitatea Craiova și FC Dinamo București a fost reprogramat marți, 6 martie 2018

183

Mobilizare generală în #BataliaPentruCupa! Federația Română de Fotbal a anunțat, în urmă cu scurt timp, faptul că derbiul din sferturile de finală ale Cupei României dintre Universitatea Craiova și FC Dinamo București a fost reprogramat marți, 6 martie 2018, de la ora 17:00, pe stadionul „Ion Oblemenco”.

S-A RELUAT VÂNZAREA #BILETELOR PENTRU DERBY!

Clubul vă prezintă, detaliat, mai jos, toate variantele prin care îți poți asigura prezența pe stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova:

1)  Îl scanezi la poartă direct de pe smartphone. Primești un e-mail de confirmare a comenzii care conține atașat biletul în format .PDF., apoi trebuie salvat în memoria telefonului și deschis înainte de a ajunge la porțile de acces ale arenei. Codul de bare de pe telefonul mobil trebuie să fie VIZIBIL în totalitate pentru scanare.

1) De la casele de bilete situate la Sala Polivalentă din Craiova. Programul de funcționare este zilnic, în intervalul orar 10:00 – 21:00.

2) De la magazinul mobil situat în parcarea Sălii Polivalente din Craiova. Programul de funcționare este în intervalul orar 09:00 – 21:00.

3) De la partenerii Eventim.ro: ORICE stație OMV și ORICE magazin Orange, Vodafone, Carrefour sau Altex, de oriunde din țară, inclusiv din Craiova.

4) On-line, prin platforma Eventim.ro, cu funcția Print-At-Home, accesând următorul link: http://www.eventim.ro/ro/bilete/universitatea-craiova-sezon-2017-2018-stadionul-ion-oblemenco-1027510/performance.html

5) Ești abonat? Intri la derbiul cu Dinamo din Cupă pe baza cardului emis de clubul Universitatea Craiova.

PREȚURILE BILETELOR:

Peluze (Nord & Sud): 15 LEI

Tribuna II: 30 LEI

Tribuna I: 40 LEI

Tribuna VIP: 100 LEI

Vă așteptăm în #VulcanulDePeOblemenco să facem spectacol! Jucăm împreună, sărbătorim împreună, ne calificăm împreună!