Proba practică a examenului de permis – suspendată și azi, și mâine

73

Oltenii programați să susțină proba practică pentru obținerea permisului de conducere nu vor fi examinați nici astăzi, nici mâine. Prefectura Olt a luat măsura suspendării, pe fondul condițiilor meteo nefavorabile.

Candidații programați să susțină ieri proba practică pentru permisul de conducere au fost anunțați, în urma deciziei Prefecturii Olt, că li s-a suspendat examinarea și că vor da proba de oraș sâmbătă, fiind reprogramați automat. Aceeași veste au primit-o și cei care erau programați pentru azi și mâine.
ʺAvând în vedere condițiile meteorologice nefavorabile, Instituția Prefectului – Județul Olt anunță că examenul pentru obținerea permisului de conducere – proba practică va fi suspendat atât în cursul zilei de astăzi, 28.02.2018, cât și mâine, 01.03.2018. Precizăm că persoanele care erau programate în perioada 27.02.2018 – 01.03.2018, vor fi reprogramate în funcție de evoluția condițiilor meteorologice, la o dată ulterioară cât mai apropiată. Aducem la cunoștință că SPCRPCÎV Olt a informat candidații programați cu privire la suspendarea examinării pentru obținerea permisului de conducere – proba practică.ʺ, a anunțat Prefectura Olt.
Instituția în subordinea căreia funcționează Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Olt a anunțat și că nu este nevoie ca cei care erau programați în zilele de suspendare a examinării să se mai prezinte la ghișeele serviciului, aceștia fiind reprogramați din oficiu și urmând a fi anunțați în timp util.