A intrat să alimenteze, dar a doborât pompa de alimentare cu totul. Pericol de explozie la o benzinărie din Vaslui

253

Pericol de explozie în urma unui accident grav în Vaslui, la o staţie de benzină. Un şofer de 31 de ani, cu probleme cardiace, şi-a pierdut cunoştinţa şi a pătruns cu duba în zona de alimentare a maşinilor, lovind 2 dintre ele.

Două autovehicule s-au răsturnat în urma impactului violent. Bărbatul care a provocat accidentul s-a stins în braţele celor de la SMURD.

Medicii cred că bărbatul de 31 de ani de la volanul dubitei de serviciu a suferit un infarct. Aşa a pătruns cu maşina în zona benzinăriei de la intrarea în Vaslui.

Scăpată de sub control, autoutillitara a rupt semne de circulaţie, a pătruns pe contrasens şi a lovit întâi o maşină parcată în benzinărie. Apoi o alta, care intră să alimenteze şi în care se aflau şoferul şi un pasager. Aceştia nu au fost răniţi, conform stirile pro.tv.

Doar pompierii au reuşit să îl scoată pe tânăr din duba care s-a răsturnat pe o parte. Medicii de la SMURD au încercat timp de o oră să îl salveze. A fost însă în zadar.

Riscul producerii unei catastrofe a fost iminent. Pompierii au luat măsuri pentru a îndepărta riscul unei explozii.

Tânărul care a provocat accidentul nu se ştia bolnav şi nu avea probleme cu inima, spun cei din familie. El urma să se căsătorească în luna mai.