Noapte albă pentru angajații Loctrans. Transportul în comun- circulație normală

149

În așteptarea primăverii, urgia albă s-a dezlănțuit, aducând o iarnă cu multă zăpadă, ger și viscol. Pentru ca transportul în comun  în Slatina să se desfășoare normal, angajații Loctrans au făcut noapte albă, la lopată.

Au dat la lopată până spre ora 4.00 dimineața. Două echipaje de la Loctrans cărora li s-au alăturat și personal TESA, au făcut noapte albă pentru ca astăzi transportul în comun  în municipiu să se desfășoare după programul normal. La această oră, toate autobuzele sunt pe traseu.

„Am intervenit cu oameni, cu sare, ne-am făcut datoria. Se va respecta programul normal atâta timp cât va fi posibil, având în vedere faptul că acum dai cu loptata, iar peste o oră și jumătate este la loc zăpada. Eventuale întârzieri sau neefectuarea vreunei curse vor fi înregistrate numai dacă se înzăpezește vreun cartier mărginaș sau se crează ambuteiaje. Însă cei de la deszăpezire își fac treaba, noi suntem prezenți pe traseu pentru deszăpezirea stațiilor, astfel încât sperăm să nu întâmpinăm probleme”, ne-a declarat Cătălin Grecu, director Loctrans.