A ajuns la spital după ce a intrat cu maşina într-o staţie de autobuz

226

Un tânăr în vârstă de 18 ani, din comuna Brebeni, a ajuns la spital, în această seară, după ce autoturismul pe care îl conducea într-o staţie de autobuz din comună. Se pare că, pe fondul vitezei excesive, tânărul care abia de luase carnetul, a pierdut controlul volanului. El a ajuns la spital cu numeroase traumatisme. Din fericire, viaţa nu i-a fost pusă în pericol.

Lipsit de experienţă, pe fondul vitezei excesive, tânărul a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens şi s-a proptit într-o staţie de autobuz.  În urma impactului, tânărul a suferit numeroase traumatisme care au necesitat asistenţă medicală de specialitate. El a fost transportat, de un echipaj SMURD, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. Medicii susţin că viaţa tânărului este în afara oricărui pericol.

„Un autoturism, în care se afla numai șoferul, a lovit o stație de autobuz, iar bărbatul a necesitat îngrijiri medicale. Tânărul, în vârstă de 18 ani, din comuna Brebeni, a fost găsit conștient, cu traumatism cranio-facial și a fost transportat la UPU Slatina”, a declarat Alin Băsăşteanu,purtătorul de cuvânt al ISU Olt.