Contrabandiști olteni de țigarete și alcool, luați „din pat” de mascați. 7 PERCHEZIȚII

183
imagine cu rol ilustrativ

Caracal, Piatra Olt, Fărcașele și Redea sunt localitășile unde polițiștii de investigare a criminalității economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt descind în această dimineață, la domiciliile unor  persoane bănuite că ar fi săvârșit infracțiunea de contrabandă cu țigarete și alcool.

„În această dimineață, polițiștii de investigare a criminalității economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, sub coordonarea Parchetului de pe langă Judecătoria Caracal, efectuează 7 percheziții pe raza localităților Caracal, Piatra Olt, Fărcașele și Redea. Perchezițiile sunt efectuate la domiciliile unor persoane bănuite că ar fi săvârșit infracțiunea de contrabandă cu țigarete și alcool.”, anunță agent principal de poliție Dicu Alexandra, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

La acțiune participă peste 30 de polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice și Poliției orașului Caracal. Vor fi puse în executare 5 mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi  conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.

Activitățile se desfășoară cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt.

Aflați rezultatul perchezițiilor: 

Rezultat percheziții: 37.840 de țigarete de contrabandă și 50l alcool etilic, 5 persoane audiate