Caz neobișnuit! Trei copii au rămas închiși la grădina zoologică alături de mama lor

231

O femeie din Oradea, mamă a trei copii, a povestit cum a rămas închisă la Grădina Zoologică Oradea, cu cei trei copii ai săi.

“Visul oricărui copil a devenit pentru noi azi realitate: am fost închişi în grădina zoologică! Da, exact. Pe dinăuntru. Nu a contat că sunt cu un nou-născut şi cu gemenii de 2 ani în frig şi ploaie”, a scris Cătălina, mama copiilor, pe pagina de Facebook.

“Am mai aşteptat încă o oră să ne deschidă cineva şi asta abia după ce soţul meu a sunat la Poliţie, după ce am epuizat toate numerele afişate pe vitrină cu personalul zoo”, a mai scris Cătălina.

La scurt timp a venit și reacția directorului complexului din Oradea, Liviu Andrica.

“La ora 17.15 a sunat un domn să anunţe că soţia lui este închisă în Grădina Zoologică, la ora 17.05 a plecat casiera, care, la intrare, le spune tuturor vizitatorilor că ora de închidere este 17. Doamna în cauză (Cătălina –n.r.) a spus că i s-a terminat bateria în telefon şi a pierdut noţiunea timpului. Biologul a recunoscut că la închiderea programului nu a dat o tură cu bicicleta prin grădină, aşa cum face de obicei. Cât despre megafon, nu are rost să vă mint, nu ştiu dacă s-a anunţat închiderea. Important e să nu se mai întâmple pe viitor, pentru că s-a mai întâmplat o dată cu o familie de englezi. Am luat decizia – şi este deja în lucru – amenajarea unei alei cu turnicheţi exclusiv pentru ieşire”, a precizat directorul Administraţiei Domeniului Public Oradea, Liviu Andrica.