Gaze sistate mâine în Slatina și Balș. Vezi pe ce străzi

1825

Lucrările programate la reţeaua de distribuţie a gazelor naturale pentru modernizarea conductelor vor lăsa și mâine numeroși consumatori din județul Olt fără gaze. La Balș sistarea va fi timp de 4 ore, iar la Slatina 7 ore.

Distrigaz Sud Reţelea anunțat că efectuează lucrări programate la reţeaua de distribuţie a gazelor naturale mâine pe raza județului Olt, în Slatina și Balș. „Distrigaz Sud Reţele anunţă sistarea alimentării cu gaze naturale la consumatorii casnici şi non-casnici pentru modernizarea reţelei de distribuţie pentru judetul OLT pentru data de 23.02.2018. Reamintim clienţilor noștri că pot apela serviciul de call-center Apeluri de Urgenţă al Distrigaz Sud Reţele la numărul unic 021 9281. Ne cerem scuze pentru inconvenienţele create clienţilor noştri şi le mulţumim pentru înţelegere!”, a anunțat operatorul.

În Balș, va fi sistată temporar furnizarea de gaze naturale pe str. Bradului, în intervalul orar 10.00- 14.00, iar în Slatina pe străzile Toamnei și Prelungirea Primăverii, între orele 8.00- 15.00.