Cadavrul unui tânăr, găsit după trei luni în râul Olt

651

Cadavrul unui tânăr în vârstă de 26 de ani, din Caracal, a fost găsit, în această seara, în râul Olt, pe raza comunei Stoeneşti. El fusese dat dispărut cu trei luni în urmă.

Pompierii caracaleni au intervenit cu tehnica din dotare pentru a aduce pe mal cadavrul unui bărbat care plutea pe râul Olt, pe raza comunei Stoeneşti.

„Echipa de căutare-salvare a Detașamentului Caracal și echipajul SMURD Stoenești au intervenit, joi, 22 februarie, în comuna Stoenești, pe râul Olt, pentru a aduce la mal cadavrul unui bărbat. Pompierii au găsit cadavrul la aproximativ un metru de mal și au acționat, cu accesoriile din dotare, pentru scoaterea acestuia”, a declarat Alin Băsăşteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Din primele cercetări, oamenii legii au descoperit că bărbatul fusese dat dispărut cu trei luni în urmă. EL are 26 de ani şi este din Caracal

Cazul a fost preluat de poliţişti. Oamenii legii vor să afle cum și când a murit tânărul, dispunând în acest sens efectuarea unei necropsii. La momentul dispariției, acesta nu a lăsat niciun mesaj de adio.