Oltean prins în flagrant cu 60.000 de țigări de contrabandă

226
imagine cu rol ilustrativ

Un bărbat din comuna Tătulești fost depistat cu zeci de mii de țigări de contrabandă, o parte în timp ce le transporta, alta la domiciliu. Contrabandistul s-a ales cu dosar penal.

Polițiștii de investigare a criminalității economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au ridicat ieri 59.990 de țigarete de contranbandă de la un bărbat, din comuna Tătulești. Acțiunea a fost organizată cu sprijinul polițiștilor  din cadrul Secției de Poliție Rurală Perieți și luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt.

„În urma activităților desfășurate, polițiștii au surprins în flagrant delict un bărbat, de 35 de ani, din comuna Tătuleşti, județul Olt, în timp ce transporta cu un autoturism, cantitatea de 29.990 țigarete de contrabandă, precum și suma de 4.231 lei. Țigările urmau să fie comercializate în mod ilegal pe raza județului Olt. Totodată, polițiștii au efectuat o percheziție la domiciliul bărbatului, ocazie cu care au mai depistat 30.000 de țigarete de contrabandă.”, arată IPJ Olt.

Polițiștii au confiscat cele 59.990 de țigarete, iar autoturismul și suma de 4.321 de lei au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor.

Bărbatul este acum cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.