INCENDIU la Căminul Armatei din Constanţa. 30 de militari evacuaţi, unul cu arsuri grave

51

Un bărbat de 39 de ani cazat în căminul Ministerului Apărării din Constanța a ajuns la spital cu arsuri grave după ce în garsoniera în care locuia a zbucnit un incendiu. Toţi ceilalţi 30 de chiriași ai căminul militar au fost evacuați. Forțele Navale anchetează cazul.

Incendiul a izbucnit, la o garsonieră de la etajul 1 al Căminului militar 4 al Armatei. Două autospeciale de stins incendii ale ISU Dobrogea, cu 10 subofițeri, și două ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean au intervenit la fața locului pentru a stinge focul şi a-i ajuta pe militarii cazaţi în imobil. Pompierii au evacuat în scurt timp chiriași din cămin prentru că fumul negru care se extinsese la etajele superioare îi punea în pericol oamenii.

Un militar, de 39 de ani, a fost rănit. El a primit îngrijiri de la cadrele medicale de pe ambulanță şi, ulterior, a a fost transporată la Spitalul Județean de Urgență Constanța cu arsuri  pe față și la membrele infierioare.

Din primele cercetări, cauza probabilă este un scurt circuit la mașina de spălat. Bărbatul rănit a suferit arsurile după ce a încercat să stingă, singur, incendiul.

Pagina 1 din 1