Dumnezeu face minuni! Două mame chinuite de moartea propriilor copii au adus pe lume alte suflete care să le aline suferinţa

3226

Durerea a două mame greu încercate în ultimii ani, care şi-au pierdut copiii în condiţii tragice, a fost atenuată de minunea oferită de Dumnezeu. Ele au rămas însărcinate la scurt timp după tragedie. Una dintre ele, care şi-a pierdut copilele într-un exces de furie al fostului soţ, de fel din Bobiceşti, a adus pe lume fetiţe gemene; cealaltă din Voineasa, care şi-a pierdut fata şi băiatul, ambii studenţi, într-un cumplit accident de circulaţie, se pregăteşte să aducă pe lume tot gemeni: o fetiţă şi un băieţel.

 

Însărcinată cu gemeni după ce şi-a pierdut copiii în accident

Dumnezeu s-a îndurat şi de familia Radu din Voineasa care şi-a pierdut anul trecut, în primăvară, copiii studenţi într-un grav accident de circulaţie. Femeia, în vârstă de 47 de ani, este însărcinată şi în primăvară, la un an de la tragedie, ea va aduce pe lume doi gemeni: o fetiţă şi un băieţel. Atât ea cât şi soţul nu au făcut publică vestea. S-ar putea spune că le e teamă să creadă că Dumnezeu s-a îndurat de suferinţa lor şi încearcă să le-o aline oferindu-le ca  un dar divin alte suflete care să le mângâie bătrâneţea.

,,Aşa am auzit şi eu. Nu ştiu ce să vă spun, e o minune! A suferit foarte mult şi ea şi soţul după ce şi-au pierdut copiii în accident. Vă daţi seama, erau mari, erau studenţi şi se mândreau cu ei. Plecase la muncă în Italia pentru a avea bani ca să-i ţină în facultate. Nimeni nu se gândea că s-ar putea întâmpla o astfel de tragedie. Mă bucur nespus pentru ei, chiar dacă am senzaţia că vor să ascundă minunea la care iau parte. Poate că le este teamă că s-ar putea întâmpla ceva rău. Eu cred că Dumnezeu le-a dat o nouă şansă să se bucure de copii pentru că au suferit prea mult după tragedia de anul trecut. Din ce ştiu eu se pare că femeia ar trebui să nască chiar în mai, atunci când s-a întâmplat tragedia. E o mare minune ceea ce li se întâmplă. Nu doar că vor avea doi copii – gemeni, ci vor avea pereche”, a susţinut o cunoştinţă a familiei Radu.

Anul trecut, la finele lunii mai, soţii Radu au trecut printr-o tragedie de neimaginat. Cei doi copii ai lor, Florin de 21 şi, respectiv, Georgiana de 23 ani, au plecat din Balş spre Craiova, pentru a ajunge la facultate. La volan era băiatul, în vârstă de 22 de ani. Într-o curbă periculoasă, din cauza vitezei, el a pierdut controlul volanului iar maşina a ajuns pe contrasens, unde a lovit o maşină care venea din sens opus. Impactul a fost extrem de violent. Fata care era pe scaunul din dreapta nu a avut nicio şansă. A murit pe loc. Fratele ei, care era la volan, a fost resuscitat minute în şir la faţa locului, însă fără rezultat. Mama celor doi tineri, plecată în străinătate, a primit vestea cumplită la telefon. Cu câteva zile înainte, chia ea îi dăruise fiului maşina în care şi-a pierdut viaţa alături de sora sa.

 Știre accident:

https://realitateaoltului.ro/2017/05/28/doi-frati-din-bals-decedati-intr-un-accident-la-robanesti/

Gemenele care sunt strigate cu numele surorilor ucise

Claudia şi Marina şi-au pierdut viaţa în urmă cu aproape trei ani. Fetele locuiau cu mama lor în comuna Bobiceşti după ce femeia divorţase de soţul violent, cu afecţiuni psihice. Cu toate acestea, mama nu le interzisese să-şi viziteze tatăl. Au făcut-o de mai multe ori până în primăvara lui 2015, fără a avea probleme. Acesta este şi motivul pentru care femeia chiar le-a îndemnat să-şi viziteze părintele în acea zi care avea să fie ultima. Era o zi frumoasă de martie care nu prevestea nimic din tragedia ce avea să urmeze. Pentru că nu-i răspundeau la telefon, femeia care pregătise masa a mers la locuinţa fostului soţ pentru a-şi lua copilele. Când a intrat, a fost şocată. Copilele ei zăceau fără suflare în ştreang, într-o anexă a locuinţei. În spatele casei, de o grindă, atârna în ştreang şi fostul soţ.

,,Fata mea le-a zis fetelor ca, pe la prânz aşa, să meargă la tac-su ca să se bucure şi el că stă cu fetele, că ele nu mai locuiau cu el, ci la mine. Fetele au plecat de mână spre casa tatălui lor şi, de atunci, nu le-a mai văzut nimenea. Pe la prâz, Ileana veni cu bicicleta după fete că nu răspundeau la telefon şi nu ştie ce este cu ele. Ea s-a dus la fostul bărbat după fete. Ea îi găsi pe toţi trei spânzuraţi. Fetele, uite colo, în anexa aia, iar el în spatele casei, de un cireş. Nenorocitul le-a omorât. Cred că ştia că fetele nu mai vor să stea cu el. Nu vroiau că le bătea, şi pe ele, şi pe fata mea. Cât au trăit cu el, au avut o viaţă de coşmar …”, a povestit la vremea respectivă Paula Gherghina, bunica fetelor dinspre mamă.

Femeia a trecut cu greu peste drama la care a asistat neputincioasă. Nimic din ceea ce putea face nu-i mai aducea acasă copilele căzute victime propriului tată, căruia medicii de la psihiatrie îi dăduseră drumul acasă cu doar câteva zile înainte de tragedia provocată. Pentru a-şi alina durerea acută din suflet, femeia a început o relaţie şi, la scurt timp, a rămas însărcinată. Nu mică i-a fost mirarea când a aflat că urma să aducă pe lume două fetiţe. Mult timp a ţinut sarcina ascunsă. I-a fost teamă că minunea nu s-ar putea împlini. Când era să le aducă pe lume pe micuţe, femeia a recunoscut că are parte de o minune în viaţa ei.

„Prietenii şi oamenii apropiaţi ştiu de asta. Medicamentul care m-a ajutat să mă vindec a fost credinţa, credinţa în Dumnezeu. Când mi-au murit fetele, m-am rugat la Dumnezeu să-mi dea putere să trec peste tragedie. După ce le-am făcut ce trebuie fetelor, am decis că a venit vremea să pun punct unei etape din viaţa mea şi să început o altă viaţă. Despre minune…Se poate spune şi aşa. Ştiu că lumea zice că fetele care o să vină… Nu se compară. Pe fetele pe care le-am pierdut nu le înlocuieşte nimeni. Ele sunt alte două suflete şi pe celelalte fete nu o să le poată înlocui nimeni, niciodată”, a declarat în urmă cu un an mama fetelor ucise de propriul tată.

Acum se bucură de micuţe considerate de toată lumea drept o minune oferită de Dumnezeu Ilenei Gherghina, femeia care şi-a pierdut copilele din cauza furiei fostului soţ. Minunile din viaţa ei au început să meargă şi să vorbească. Cei care le-au văzut spun că seamănă cu mama lor, dar mai mult cu surorile pe care nu au apucat să le cunoască. Rudele mai susţin că se întâmplă de multe ori ca Ileana să-şi strige noile fiice cu numele celor pe care le-a pierdut în urmă cu trei ani.

MIRACOL Mama fetițelor spânzurate de tată, însărcinată cu gemene