A mâncat bătaie în avion, pentru că nu se oprea din tras vânturi. Aterizare forțată din cauza măcelului și… gazelor

297

Aeronava de pe ruta Dubai – Amsterdam a trebuit să facă o aterizare de urgență la Viena după ce s-a iscat o bătaie în toată regula între pasageri. Motivul luptei a fost… flatulența. Unul dintre pasageri, care mâncase probabil ceva neprielnic, a aruncat întreaga aeronavă.. în aer și i-a gazat pe toți ceilați pasageri.

Căpitanul a emis un avertisment celor doi reclamanți, acuzându-i de comportamentul zgomotos și agresiv informează NL Times. În ciuda intervenției, bărbatul a continuat să tragă vânturi, și nici echipajul aeronavei nu a putut face nimic să-l oprească.

Totul a fost în zadar, la un moment dat între cei doi bărbaţi şi pasagerul flatulent conflictul a degenerat într-o bătaie pe cinste cu pumni și picioare. Căpitanul aeronavei, nevoit, a luat decizia să aterizeze de urgenţă pe aeroportul din Viena şi i-a dat jos din avion pe cei doi bărbaţi, dezgustaţi de pasagerul cu probleme, dar şi alte două femei care, la rândul lor, s-au plâns de mirosul insuportabil.

Ce este şi mai interesant, în ciuda faptului că a fost cauza conflictului, bărbatul care elimina gaze fără oprire a rămas în avion până la destinaţie!

HuffPost a contactat  Transavia Airlines, care nu a răspuns imediat, dar a răspuns jurnaliştilor de la NLTimes: „Echipajul nostru trebuie să asigure un zbor sigur. Dacă pasagerii prezintă un risc, ei intervin imediat. Oamenii noștri sunt instruiți pentru asta.   Compania aeriană a raportat poliției despre incidentul din aeronavă”.