Frații Becali intră iar în PUȘCĂRIE. Află cât vor sta după gratii

123

Frații Ioan și Victor Becali au fost, din nou, condamnați la închisoare! De data aceasta în dosarul judecătoarei Geanina Terceanu, cea care a judecat, inițial, dosarul Transferurilor. Cei doi frați au fost condamnați, cumulat, la 13 ani de pușcărie. Dosarul a fost desc his după ce s-a stabilit că judecătoarea care s-a pronunţat pe fond în dosarul transferurilor fusese mituită.

Ioan Becali a fost condamnat definitiv astăzi de magistraţii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la 7 ani şi 4 luni închisoare. Becali va face doar 4 ani și 10 luni, din pedeapsa totală.

Fratele său, Victor Becali, a primit 5 ani şi 8 luni închisoare cu executare, dar va executa doar un an și 10 luni. Ca şi Ioan Becalii și el fiind eliberat condiționat în dosarul Transferurilor.

În acelaşi dosar, Cristian Borcea, fost preşedinte executiv al clubului de fotbal Dinamo, implicat în dosarul Transferurilor a fost achitat. Aceeaşi decizias a fost luată şi în cazul avocatul George-Antonie Iorgovan şi Daniel-Costel Petre.

Geanina Terceanu a fost condamnată la 7 ani. Ea a rămas şi fără 185.000 euro, banii reprezentând mita primită, care au fost confiscaţi.

Decizia este definitivă.