Doi dintr-un foc la Scornicești: unul fără permis, altul „aburit”

131

Era la volan, dar nu era șofer cu acte-n regulă, altul conducea bine amețit de alcool. Ambii olteni au căzut ieri în palsa polițiștilor din cadrul Poliției orașului Scornicești.

Două infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice au fost constatate ieri de polițiștii din cadrul Poliției orașului Scornicești. Oamenii legii au depistat un bărbat din localitate și unul din Spineni, pericole la volan pentru ei și pentru ceilalți participanți la trafic.

„La data de 19 februarie a.c., acționând pentru creșterea gradului de siguranță în trafic pe drumurile publice, polițiștii din cadrul Poliției orașului Scornicești au depistat, un bărbat, de 40 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În aceeași zi, polițiștii au depistat în trafic, un bărbat de 33 de ani, din comuna Spineni, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Scornicești, având o concentraţie alcoolică de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat.”, arată IPJ Olt.

Polițiștii continuă cercetările în primulm caz sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără permis de conducere, iar în cel de-al doilea pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe.