Oltul, participant la trei secțiuni ale Galei Excelenței în Asistență Socială. S-a dat startul votului online

503

O instituție și două persoane din Olt s-au înscris anul acesta la Gala Națională a Asistenei Sociale. Startul votului online s-a dat astăzi.

Astăzi, Colegiul Național al Asistenților Sociali a dat startul votului online  în cadrul celei de-a cincea ediții a Galei Naționale în Asistență Socială. Cei care doresc să voteze nominalizații județului Olt, pot face acest lucru până pe data de 26 februarie, accesând linkul http://poll.cnasr.ro/.

Anul acesta, Oltul participă la trei categorii de premii din 18: Instituția Anului- Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Olt, Premiul pentru asistentul social din domeniul protecției copilului- Roxana Gheorghiță, Asistentul social din domeniul persoanelor cu dizabilități- Alina Zamfirescu.

Jurizarea se va face în perioada 27 februarie- 12 martie, gala urmând a avea loc pe 20 martie, la Ateneul Român, gazdă a evenimentului fiind Andreea Marin – Ambasadorul Excelenţei în Asistenţă Socială.

Astfel, de Ziua Mondială a Asistenţei Sociale, vor fi celebraţi cei mai merituoşi asistenţi sociali din ţară, dar şi personalităţile care s-au remarcat în susţinerea profesiei de asistent social.

Anul trecut, DGASPC Olt a fost plasată pe locul III la categoria Instituția Anului, Oltul participând și la Premiul pentru asistentul social din domeniul protecției copilului (Iuliana Croitoru), Premiul asistentul social din domeniul persoanelor cu dizabilități (Cornelia Carmen Voicu), Premiul asistentul social din domeniul sănătății, servicii medicale (Teodor Ionescu) și Premiul pentru cea mai activă sucursală CNASR (Oltul).