Vicepremierul Stănescu, amănunte despre Drumul Expres Craiova-Pitești

660

Lucrările la Drumul Expres Craiova-Slatina-Craiova vor începe cel mai târziu în primăvara anului viitor. Totul depinde de rapiditatea cu care se încheie licitația pentru stabilirea firmei care se va ocupa de proiectarea și realizarea investiției. Indiferent de problemele ce pot apărea, vicepremierul Paul Stănescu este convins că în 2020 se va circula pe acest drum.

Vicepremierul Paul Stănescu a declarat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că are convingerea că până la finele anului 2020 se va circula pe drumul expres ce va lega Craiova de Pitești. Potrivit demnitarului, singurele probleme care ar putea întârzia demararea lucrărilor sunt cele legate de licitația organizată pentru stabilirea firmei care se va ocupa de proiectarea și realizarea investiției. Dacă nu vor fi probleme mari, lucrările ar putea fi demarate chiar în această toamnă.

„Convingerea mea este că, în privința Drumului Expres Craiova – Slatina – Pitești, suntem pe drumul cel bun. Eu cred că lucrările vor începe în această toamnă sau, cel mai târziu, să spun, în primăvara anului viitor”, a declarat Paul Stănescu.

Demnitarul a susținut că, indiferent de problemele ce ar putea apărea, este convins că în 2020 se va circula pe acest drum.

,,Convingerea mea este că în 2020 se va putea circula pe acest drum. Acesta este punctul meu de vedere și convingerea mea este că lucrurile vor merge normal”, a susținut vicepremierul.

În opinia acestuia, investiția este extrem de importantă pentru agenții economici din Oltenia care au nevoie de o infrastructură bine pusă la punct pentru a se putea dezvolta. El a dat exemplu firma TMK de unde pleacă lunar peste 1000 de tiruri cu marfă spre diverse zone din Europa.