Paul Stănescu a dezvăluit numele candidatului PSD la șefia statului

802

Vicepreședintele PSD, Paul Stănescu, a negat astăzi, într-o conferință de presă susținută la Slatina, că social-democrații se gândesc la propulsarea Vioricăi Dăncilă la vârful partidului și, apoi, în lupta pentru Cotroceni. El a spus, indirect, numele candidatului PSD la funcția supremă în stat.

Liderul PSD Olt, Paul Stănescu, a negat că, la Congresul ce va avea loc luna viitoare, se are în vedere o propulsare a premierului Viorica Dăncilă în funcția de președinte executiv al partidului și că, la nivelul conducerii partidului se ia în calcul lansarea sa către funcția supremă în stat.

,,Eu nu știu de un astfel de scenariu. Nu am auzit. Din câte știu eu, doamna Dăncilă nu intenționează să candideze la viitorul congres. Ar fi prea mult pentru dumneaei. Funcția de premier nu este una ușoară, chiar deloc,, a susținut liderul organizației de la Olt.

Acesta a lăsat să se înțeleagă că social-democrații vor intra în cursa pentru palatul Cotroceni cu Liviu Dragnea, chiar dacă nu a spus-o clar.

,,Eu cred că vom ieși cu Liviu Dragnea. De ce nu? Eu cred că Liviu Dragnea este un candidat foarte bun,, a susținut Stănescu.

Cât privește o eventuală candidatură a sa la viitorul congres, Stănescu a negat.

,,Nu, nu candidez. Nu candidez pentru nicio funcție,, a spus vicepreședintele PSD. El nu a făcut niciun fel de referire cu privire la congresul ce va avea loc în martie. Acest lucru nu înseamnă că social-democrații nu ar putea lua decizii importante cu această ocazie.