Investiții la unitățile de învățământ din Slatina, de 3,4 milioane lei

124

Extinderi, amenajări, reabilitări, achiziții dotări la 14 unități de învățământ din municipiu vizează în acest an Primăria Slatina, care a cuprins în bugetul local investiții de 3,4 milioane lei.

Și anul acesta Primăria Slatina va realiza numeroase lucrări și dotări la unitățile de învățământ. În programul obiectivelor de investiții publice sunt cuprinse 14 grădinițe, școli și licee. Cele mai mari investiții vizează extinderea Grădiniței cu Program Prelungit nr.8, reabilitare pasarelă și sală de sport nouă la CN Ion Minulescu, reabilitări la CT Alexe Marin, extinderea Școlii nr.3 și reabilitarea Amfiteatrului CNV N. Titulescu.

În plus, vor continua lucrările pentru construirea sălii de sport la Școala Gimnazială Vlaicu Vodă, extinderea clădirii Colegiului Național Ion Minulescu, proiectarea și execuția Centrului Județean de Excelență, realizarea de noi clase prin demolarea Corpului Bastilia de la Colegiul Radu Greceanu, la care se adaugă demararea procedurilor privind construirea unei noi grădinițe pe str. Tunari (fosta Unitate Militară).