Studenții slătineni dăruiesc… viață

58

„Dăruim viață!“ este campania demarată în cadrul filialei slătinene a USAMV București. Astăzi, au răspuns prezent studenți din anul I, care s-au prezentat la Centrul de Transfuzii pentru a dona sânge.

Conducerea filialei slătinene a USAMV București a demarat o acțiune prin care dorește să-i conștientizeze pe studenți de importanța implicării în campanii prin care să vină în ajutorul semenilor aflați în nevoie. Astăzi, mai mulți studenți s-au prezentat la Centrul de Transfuzii din municipiu pentru a dona sânge.

„Într-un demers de lăudat, un grup de studenți din anul I ai Facultății de Management – Filiala Slatina, au dat startul campaniei de donare de sânge „Dăruim viață!“. Este un exemplu extraordinar de implicare a tinerilor, pentru care îi felicităm! În perioada următoare dorim să multiplicăm această inițiativă și la ceilalți ani de studiu și așteptăm să ni se alăture și tineri care nu sunt înscriși la facultatea noastră.”, anunță filiala Slatina pe pagina de socializare.

De menționat că este nevoie de sânge de orice grupă în acest moment, mai ales de grupe rare cu RH negativ- în special AB IV negativ.