Şoc în PNL. Conducerea organizaţiei Slatina, decapitată

319

Conducerea PNL Slatina a fost dizolvată de conducerea organizaţiei judeţene, în urmă cu puţin timp. În cadrul şedinţei din această seară s-a decis şi numirea lui Gabriel Buliteanu, ca preşedinte interimar al organizaţiei municipale. Acesta are ca sarcină să revitalizeze structura liberală în fruntea căreia a fost numit.

,,În această seară Biroul Executiv al PNL Olt a decis dizolvarea conducerii PNL Slatina şi numirea lui Gabriel Buliteanu ca preşedinte interimar. Potrivit statutului PNL, forul de conducere al organizaţiei judeţene are această putere. Noul preşedinte interimar al PNL Slatina are termen o săptămână să vină cu structura unui nou Birou Executiv, şi obiectivul de a revitaliza în cel mai scurt timp organizaţia”, a declarat, pentru Realitatea Oltului, Liviu Voiculescu, preşedintele PNL Olt. Acesta a susţinut că nu au fost dispuse sancţiuni faţă de membrii fostului Birou şi nici faţă de preşedintele demis prin dizolvarea conducerii.

,,Nu au fost dispuse sancţiuni pentru că nu este vorba de o luptă în interiorul PNL, ci doar de o restartare a organizaţiei municipale care nu s-a văzut până acum. În rest, au fost discutate chestiuni tehnice şi administrative, precum şi aspecte organizatorice”, a mai declarat preşedintele PNL Olt.