Conducerea PNL Olt vrea schimbare la șefia organizației de la Slatina

270

Zilele lui Sorin Țârcomnicu la conducerea PNL Slatina sunt numărate. Președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, i-a cerut, aseară, demisia din fruntea organizației. Acesta a refuzat. Rămâne de văzut pentru cât timp. Cert este că, Voiculescu îl vrea lângă el, la șefia PNL Slatina, pe omul de afaceri Gabriel Buliteanu, care se dorește a fi și candidatul liberalilor la funcția de primar al municipiului.

Sorin Țârcomnicu, președintele PNL Slatina, a confirmat pentru Realitatea Oltului că liderul organizației județene i-a cerut demisia.

,,Este adevărat că mi s-a cerut să demisionez.Nu am acceptat și nici nu voi accepta. Sunt președinte ales și nu pot fi schimbat,, a declarat Țârcomnicu.

Acesta a mai confirmat faptul că noul președinte al PNL Olt și l-ar dori în funcția deținută de el pe Gabriel Buliteanu. Nu a spus, însă, nicio vorbă despre reproșurile făcute de Voiculescu, legate de activitatea organizației municipale.

Surse demne de încredere susțin că dorința de a-l instala pe Buliteanu la șefia PNL Slatina este legată de dorința organizației județene de a avea un candidat  ,,cu forță,, pentru Primăria Slatina. În plus, venirea lui Buliteanu în fruntea PNL Slatina ar rezolva, într-o mare măsură, și susținerea financiară de care au nevoie liberalii slătineni.

Gabriel Buliteanu și-a dorit să fie candidatul PNL și la alegerile din 2016, participând la competiția internă pe care a pierdut-o în favoarea lui Marius Bălașa.