120 de comercianți vor vinde mărțișoare și aranjamente pe străzile Slatinei

435
Foto: arhivă

Primăria Slatina a stabilit pentru acest an două zone în care comercianții de mărțișoare și alte obiecte specifice sărbătorii ce vestește primăvara le vor putea vinde. Până acum, circa 120 de comercianți au depus cereri la primărie.

Apreciate din ce în ce mai mult ca și creații artistice și revenite în trend, mărțișoarele comericalizate la Slatina vor vesti primăvara și vor fi oferite celor dragi. Circa 120 de comericanți au depus deja cereri pentru a-și vinde produsele speciale în târgurile organizate la Slatina. Primăria a stabilit ca puncte de amplasare a tarabelor două locații.

„Vor fi ca și anul trecut 2 zone de comercializare mărtișoare și produse specifice acestei perioade: bulevardul A.I. Cuza și strada Ecaterina Teodoroiu. Până acum au depus cereri cca. 120 de comercianți. Taxele au rămas aceleași ca anul trecut: 4,5 lei/mp/zi, plus 15 lei/zi autorizația de funcționare. Cererile s-au depus la Direcția Economică, Biroul Autorizații„, ne-a declarat Mugurel Manea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Slatina.