Postările de pe facebook l-au trimis la închisoare. Vezi ce a pățit un tânăr din Alba

148

Aventura unui tânăr în vârstă de 21 de ani din Alba în domeniul traficului de droguri a fost curmată brusc după ce a postat pe Facebook poze cu ţigări din cannabis.

A fost condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare pentru cultivare şi trafic de droguri de risc. Tânărul a vrut să treacă la trafic de cocaină, dar praful alb cumpărat de pe internet, cu Bitcoin, s-a dovedit a fi fals.

Beniamin Meteşan a fost codnamnat la câte 1 an şi 6 luni de închisoare pentru cultivare de droguri, respectiv cosum de droguri de risc. Prin contopire şi aplicarea unei majorări de 6 luni a rezultat pedeapsa finală de 2 ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere pe o durată de 3 ani. Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpatul Meteşan Nicolae Beniamin va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii, pe o perioadă de 60 de zile, în cadrul primăriei comunei Stremţ sau în cadrul Primăriei oraşului Teiuş.

Tânărul s-a dat de gol în cel mai ridicol mod, practic s-a predat singur poliției atunci când a postat pe facebook poze cu cannabis sau cu țigări. După câteva luni în care polițiștii l-au urmărit de aproape, au înscenat o întâlnire cu el, în care urma să le vândă marfa ilegală. Bărbatul a picat în plasă imediat, iar acum îl așteaptă închisoarea.