Oltul caută stele muzicale. Concurs de karaoke, în martie

189

Toate școlile gimnaziale din județ, dar și din alte județe, pot participa la Concursul școlar interjudețean de karaoke, organizat pe Școala Gimnazială ”Eugen Ionescu” Slatina.

“Sunt o mică stea” este titulatura sub care Slatina va găzdui luna viitoare un concurs interjudețean de karaoke, cu scopul de a identifica și promova viitoarele stele ale muzicii. Concursul se adresează elevilor claselor V-VIII care nu s-au lansat ca profesioniști și  care doresc să-şi pună în valoare talentul artistic şi creativitatea prin intermediul muzicii.

Şcolile participante pot organiza o preselecţie la nivelul şcolii în cazul în care există mai mult de 4 elevi care doresc să se înscrie la etapa interjudeţeană. Etapa pe şcoală se va organiza până la data de 28 februarie. Înscrierea la etapa interjudețeană se va face până pe data de 10 martie. Concursul se organizează la nivel interjudeţean pe 2 secţiuni: karaoke 11-12 ani și karaoke 13-15 ani. Potrivit regulamentului, fiecare şcoală participantă va înscrie maxim 2 elevi la fiecare secţiune a concursului sau cel mult  4 elevi la ambele secţiuni. Fiecare elev înscris în concurs participă cu o singură piesă muzicală aleasă din repertoriul muzical românesc şi internaţional, la libera alegere a concurentului.

Etapa interjudețeană va fi organizată pe 27 martie, în amfiteatrul Colegiului Național „Ion Minulescu” Slatina. Concursul se află la cea de-a IV-a ediție. Comisia de jurizare a concursului va fi alcătuită din cadre didactice, profesionişti din domeniul muzical, reprezentanţi ai instituţiilor partenere, părinţi şi elevi.