O comună din Olt, pe harta rockului. Festival “Rock Me“ în iulie, la Osica de Sus

1330

Osica Fest 2018 marchează Osica de Sus pe harta ”Rock Me”. Fanii rockului sunt așteptați în comuna olteană în iulie.

Trei zile de festival, 14 trupe cunoscute vor face ca în comuna olteană Osica de Sus să răsune chitarele. Fanii rockului sunt invitați să petreacă în cadrul Festivalului național de muzică ”Rock Me”, pentru prima dată organizat în județul Olt.

“Aflat la prima sa ediție, festivalul național de muzică ”Rock Me” începe să își deruleze povestea, în fiecare an, pentru toți fanii rockului: muzica poate transforma lumea pentru că muzica poate transforma oamenii, ducându-ne pe toți dincolo de preconcepții, bariere sociale, culturale sau geografice. Ediția din anul 2018 debutează vineri, 13 iulie, cu trupe binecunoscute precum Vița de Vie și OCS (Omul cu Șobolani) și timp de trei zile vor încânta și energiza publicul prin puterea și armonia muzicii lor împreună cu alte doisprezece formații notorii în țară și peste hotare. În sprijinul festivalului vin Ministerul Culturii și primăria comunei Osica de Sus care vor deschide festivalul vineri, 13 iulie, începând cu orele 14:00.”, este anunțul făcut de organizatori.

Rock Me-Osica Fest 2018

Festivalul de muzica “Rock Me“ marcheaza Osica de Sus pe harta Romaniei!Aflat la prima sa editie, festivalul national de muzica ”Rock Me” incepe sa isi deruleze povestea, in fiecare an, pentru toti fanii rockului: muzica poate transforma lumea pentru ca muzica poate transforma oamenii, ducandu-ne pe toti dincolo de preconceptii, bariere sociale, culturale sau geografice. Editia din anul 2018 debuteaza vineri, 13 iulie cu trupe binecunoscute precum Vita de Vie si OCS (Omul cu Sobolani) si timp de trei zile vor incanta si energiza publicul prin puterea si armonia muzicii lor impreuna cu alte doisprezece formatii notorii in tara si peste hotare. In sprijinul festivalului vin Misnisterul Culturii si primaria comunei Osica de Sus care vor deschide festivalul vineri, 13 iulie, incepand cu orele 14:00.

Publié par Rock Me sur vendredi 2 février 2018