O nouă față pentru site-ul Prefecturii Olt

79

Pagina de internet a Prefecturii Olt a adoptat modelul standard impus de Ministerul Afacerilor Interne tuturor instituțiilor prefectului din țară. Noutate pe site: preluarea automată atenționărilor meteo.

„Paginile web ale Instituțiilor Prefectului au adoptat un model unitar pentru a facilita un acces rapid la informațiile privind principalele servicii de interes pentru cetățeni.”, se arată în comunicatul  Direcției Informare și Relații Publice – Centrul de Presă al M.A.I., transmis de Prefectura Olt.

Astfel, și reprezentanta Guvernului în județul nostru a adoptat formatul standard al paginii de internet.

Noul format este structurat astfel încât să faciliteze accesul cetățenilor la informațiile privind principalele servicii publice oferite de către instituțiile prefectului, respectiv eliberarea pașapoartelor simple, gestionarea operațiunilor privind permisele de conducere și înmatricularea vehiculelor și eliberarea apostilelor pentru actele administrative. Toate aceste date se vor afla în aceleași zone din meniurile tuturor Instituțiilor Prefectului.

Un alt aspect important și de interes public este reprezentat de faptul că site-urile preiau automat atenționările meteo emise de către Administrația Națională de Meteorologie.