Ponta a turnat tot la DNA. „Doar nu era să mint pentru Dragnea”

124

Victor Ponta este audiat luni la ÎCCJ, în dosarul Rovinari-Turceni. Pe holurile instanței supreme, fostul premier a reiterat provocarea la adresa lui Dragnea, lansată inițiat duminică seara. Ponta susține că nu l-a denunțat pe Dragnea în dosarul Tel Drum, însă liderul PSD a declarat la RTV că a văzut la dosar un denunț al lui Ponta.

Victor Ponta anunță că a făcut o solicitare la DNA să-i comunice dacă este martor sau denunțător în dosar. Fostul premier i-a transmis lui Dragnea că este dispus să-i dea bani pentru a fotocopia dosarul de la DNA. Mai mult, Ponta afirmă că va demisiona din Parlament dacă se va dovedi că a mințit, iar dacă Dragnea este cel care a mințit, liderul PSD ar trebui să fie cel care se retrage.

Ponta a declarat că nu a făcut niciodată un denunț la DNA, iar în audierea sa ca mortor a răspuns la toate întrebările puse de procuror, așa cum prevede legea. În cadrul audierii, nu ar fi spus nimic despre Tel Drum. „Am spus doar că am fost invitat pe Lacul Belina. Doar nu era să mint pentru Dragnea”, a precizat Ponta.