Dragoste și bătaie. O femeie a aranjat bătaia fostului iubit, după care s-a împăcat cu el

135

O femeie de 38 de ani a aranjat bătaia fostului iubit, un tânăr de 24 de ani, care a fost ademenit şi adus la Turda, cu un taxi, de doi agresori, unul dintre ei fiind de asemenea un fost partener al femeii.

Toată întâmplarea s-a petrecut într-un  bar din Turda.

Acolo, la barul Tanira, au vrut să mă oblige să beau mult de tot, dar am refuzat fiindcă nu mi se părea în regulă ce se petrece. Atunci au sărit cu pumnii şi palmele peste mine şi au început să mă bată, pe rând.

Mă ridicau de pe scaun, mă băteau şi apoi mă puneau iarăşi în fund. Apoi, spre marea mea uimire m-am trezit că Dărăban (n.n. – unul din agresori) a adus-o pe Elena în bar şi apoi se distrau cu toţii văzând cum sunt umilit.

O singură dată a fost impresionată Elena de situaţia mea şi le-a zis să mă lase. Şi asta a durat până la trei dimineaţa, a doua zi, când toţi trei au luat un taxi şi au plecat să bea în altă parte, împreună cu vânzătoarea barului, dar nu înainte să-mi mai ardă o palmă ca semn de rămas bun. Şi telefonul mi l-au distrus în timp ce mă băteau”, a povestit victima.

În ciuda faptelor petrecute, tânărul i-a iertat pe cei doi agresori și s-a împăcat cu fosta iubită, după ce a depus reclamație la poliție și s-a deschis dosar penal pentru lovire sau alte violenţe şi lipsire de libertate în acest caz.