DECAPITĂRI POLITICE la PSD Dâmboviţa. Preşedintele CJ a demisionat

200

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Dâmboviţa, Alexandru Oprea, şi-a dat aseară demisia din funcţie, după ce PSD i-a retras sprijinul politic. Conducerea PSD Dâmboviţa a mai luat şi alte decizii importante. Totul s-a făcut sub ,,supravegherea, lui Adrian Ţuţuianu.

Membrii Comitetului Executiv al PSD Dâmboviţa au analizat în şedinţa de vineri activitatea reprezentanţilor partidului în consiliul judeţean şi au votat retragerea sprijinului politic lui Oprea.

”Am luat decizia de retragere a sprijinului politic pentru funcţia de preşedinte al CJ Dâmboviţa în ceea ce îl priveşte pe Alexandru Oprea. Au fost 26 de voturi pentru, trei împotrivă şi două abţineri (…). În acest context, domnul Oprea Alexandru a demisionat din funcţia de preşedinte al CJ Dâmboviţa, demisia a fost deja înregistrată la consiliul judeţean. Vreau să îi mulţumesc, şi o fac cu toată seriozitatea, pentru faptul că a înţeles că sunt lucruri care trebuie clarificate şi pentru că a înţeles să nu pună într-o situaţie dificilă nici Biroul Permanent Judeţean, nici Comitetul Executiv Judeţean”, a spus, într-o conferinţă de presă, preşedintele PSD Dâmboviţa, senatorul Adrian Ţuţuianu. El a precizat că Oprea rămâne consilier judeţean şi membru PSD.

La conferinţa de presă susţinută aseară la sediul PSD Dâmboviţa, Alexandru Oprea a spus că, în opinia lui, a făcut lucruri bune la consiliul judeţean.

În aceeaşi şedinţă a Comitetului Executiv Judeţean al PSD Dâmboviţa s-a luat decizia suspendării pe timp de un an din funcţia de vicepreşedinte al organizaţiei judeţene a lui Alin Manole, care deţine şi funcţia de vicepreşedinte al CJ Dâmboviţa.

Solial-democraţii au luat şi o decizie cu privire la cine va ocupa funcţiile rămase vacante, fiind desemnat drept candidat pentru postul de preşedinte al CJ Dâmboviţa Daniel Comănescu. Pentru funcţia de vicepreşedinte al CJ Dâmboviţa, devenită vacantă după ce Claudia Gilia a devenit deputat, PSD a desemnat drept candidat pe Luciana Cristea.