Patru tineri slătineni au trecut pe lângă moarte, după ce au fisurat cu maşina o ţeavă de gaze

323

Doi băieţi şi două fete, cu vârste cuprinse între 18 şi 20 de ani au fost la un pas să-şi piardă viaţa. Pe fondul vitezei excesive, maşina în care aceştia se aflau a intrat într-un gard de pe o stradă din Slatina, după ce, în prealabil, a lovit o ţeavă de gaze fisurând-o.

Accidentul a avut loc cu puţin timp în urmă pe strada Vintilă Vodă. El a fost anunţat la 112 de un bărbat care susţinea că există pericolul de explozie. La faţa locului au ajuns imediat amai multe echipaje de la SMURD şi Ambulanţă, dar şi un echipaj de la firma de distribuţie a gazului. Din fericire, pericolul unei explozii a fost îndepărtat de specialişti la scurt timp de la sosire.

Dintre cei patru tineri aflaţi în autoturism, doar o fată a ajuns la spital. Potrivit salvatorilor, ea prezenta un traumatism cranio-cerebral, traumatism cranio-facial și un traumatism lombar. Echipajele medicale au mai asistat la faţa locului şi pe unul dintre băieţii aflaţi în maşină. Acesta a refuyat transportul la spital. Celălalt tânăr, aflat la volan, şi fata, aflată pe scaunul din dreapta, au scăpat doar cu o sperietură mare.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc accidentul. Şoferul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.