Un polițist a fost mușcat de o femeie violentă care își agresa copilul

81

Un echipaj de ordine şi siguranţă publică s-a deplasat, ca urmare a sesizării primite, la faţa locului ,într-un caz înregistrat pe raza Sectorului 2, de maltratare a unui minor .

Apelul la 112 a fost făcut tot de o femeie care  îi informa pe oamenii legii că  o femeie își agresează copilul minor. Aceasta i-a avertizat pe polițiști că femeia este violentă și că nu a putut interveni pentru a salva copilul din mâinile ei.

Potrivit unui comunicat remis presei de către Poliţia Capitalei, în textul aceluiaşi comunicat se arată că în momentul in care cei doi agenţi de poliţie « s-au apropiat de persoana reclamată, aceasta fiind însoţită de mai mulţi cunoscuţi, aceasta a refuzat să se legitimeze şi a încercat să plece ». Insistenţa poliţistilor nu a fost pe placul femeii carenu a stat mult pe gânduri.

L-a lovit cu pumnul pe unul dintre oamenii legii şi l-a muşcat de picior pec el de-al doilea, imediat după ce acesta din urmă a încercat să o imobilizeze. Femeia a fost condusă la secția de poliție pentru audieri. Copilul pe care îl lovea a fost preluat, o scurtă perioadă de timp, până la venirea bunicilor cărora le-a fost încredinţat în cele din urmă, de către prietenii femeii. Pentru săvârşirea infractiunii de ultraj, femeia urmează să dea socoteală în faţa magistraţilor.