Apă tulbure și fără presiune noaptea, săptămâna viitoare. CAO spală rețele și branșează

147

De luni până vineri, săptămâna viitoare la robinetele slătinenilor va curge noaptea apă tulbure și cu presiunea scăzută. Lucrările realizate de Compania de Apă Olt nu duc la sistarea furnizării apei potabile, însă vor afecta calitatea apei pe timpul nopții.

Începând de luni, 29 ianuarie, și până vineri, 2 februarie, Compania de Apă Olt anunță lucrări în Slatina care vor afecta calitatea apei de la robinet. Astfel, pe 30 ianuarie, între orele 22.00- 5.30, se vor efectua lucrări de spălare a rețelelor publice de alimentare cu apă potabilă în Orașul Vechi. Pe 31 ianuarie și 1 februarie, în același interval orar, lucrările de spălare a rețelelor se vor muta în partea de sus a municipiului.

Pe 31 ianuarie, slătinenii branșați la rețelele din străzile Pitești, Prelungirea Pitești, Constructorului și Cireașov ( sectorul cuprins între str. Pitești și str. Crișan) vor avea presiunea la apă scăzută de la miezul nopții până dimineața la ora 4.30, pentru branșarea unor hidranți de incendiu. „Pe parcursul desfășurării lucrărilor și o perioadă după finalizarea acestora este posibil să apară o modificare a turbidității apei și fluctuații de presiune. Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat. Precizăm că nu se oprește furnizarea apei potabile!”, anunță CAO.